Om dødsannoncering.dk

Bag Dødsannoncering er firmaet Nebeno. Nebeno er resultatet af en indgående passion for at ville gøre en forskel i en, måske lidt gemt branche, men en branche som drevet af andre som os - der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for mennesker i et af livets sværeste øjeblikke.
Når vi mister en vi har kær.

Vi vil gerne skubbe til normerne, vise modet og gøre begravelsen en naturlig del af livet.

Igennem flere år har vi arbejdet med dødsannoncer og annoncering af dødsfald online såvel som offline og kan se vigtigheden i kunne dele informationen om dødsfaldet på en værdig og effektiv måde. Mange mennesker har i dag et stort socialt netværk og dermed rækkevidde for opslag på f.eks. Facebook, det tror vi på er et af fremtidens bærende elementer når vi skal annoncere og dermed fortælles vores omgangskreds om et dødsfald i familien.

Dødsannoncering er en videreudvikling af annonceringen af dødsfaldet. Dødsannonering tilbyder en fuld digital dødsannonce – også kaldet en mindeside. En mindeside fungerer i praksis som en digital gravplads, hvor de efterladte kan ihukomme afdøde og vise den sidste respekt – dele minder og reflekterer over savn og sorg.

  • Sammen med dødsannoncen får pårørende en mindeside, hvor de på samme måde som med dødsannoncen, bekendtgør at personen er afgået ved døden, samt forskellige relevante oplysninger ifbm højtideligheden, som kan deles via de sociale medier der er tilgængelige i dag (f.eks. Facebook, LinkedIn og mail).
  • Dette er fremtidens måde at bekendtgøre et dødsfald, samt mindesiden vil gøre at bekendte til pårørende, også som bor langt væk, får beskeden og kan her gå ind og kondolere.

Man vil på mindesiden kunne:

  • Finde information om højtideligheden evt. også mindesammenkomsten
  • Se nekrolog eller mindeord
  • Mindes afdøde - (tekst, billeder og video)
  • Skrive en kondolence
  • Tænde et lys / Give et hjerte
  • Skrive e-mail og få notifikation, hvis der har været nogen inde og gøre noget på siden

Annoncen på dødsannoncering leveres i et samarbejde med bedemændene og pårørende, der laver annoncerne og Nebeno, der er tilmeldt offentlige tilgængelige informationsdatabaser. Ansvarshavende: Karsten Saugstrup Nielsen.

Søg annonce

Her kan du søge blandt alle offentliggjorte annoncer på dødsannoncering.dk. Bemærk, at der ikke indrykkes annoncer ved alle dødsfald.